Posted on

Köp städtjänster

Idag har det blivit alltmer vanligt att anlita städhjälp när du spelat på online sportbetting. Det beror delvis på att du har möjlighet att göra RUT-avdrag för den typen av tjänster vilket gör att många fler har den ekonomiska möjligheten att köpa städtjänster. En annan anledning är att många har insett att det finns så mycket annat som är mer värt att lägga sin tid på, än att städa och hålla rent i hemmet – anlita Städfirmor i stockholm.

Olika städtjänster
Det finns flera olika typer av städtjänster du kan köpa. De vanligaste är veckostädning och flyttstädning, men de är inte de endast tjänsterna. Du kan även köpa städning inför visning av en bostad du ska sälja, storstädning och fönsterputsning till exempel.

Veckostädning
Veckostädning behöver inte betyda att du får städhjälp varje veckan, utan även varannan vecka är ett vanligt intervall. Men det innebär helt enkelt att du får hjälp med den regelbundna städningen så som dammtorkning, dammsugning, städning av kök och badrum, tömning av papperskorgar och soptunnor, bäddning av säng exempelvis.

Det är helt enkelt den städningen som gör att ditt hem känns rent och fräsch under veckan. Kom ihåg att du vanligtvis själv behöver plocka undan dina föremål som ligger framme för att städningen ska kunna bli bra.

Storstädning
Någon gång per år kan det vara skönt att få en storstädning gjord i hemmet. Den här tjänsten kan du köpa in exempelvis inför sommaren eller kanske inför julhelgen när du vill ha de lite extra rent och fint. Förutom de moment som ingår i veckostädningen ingår i en storstädning även moment som avtorkning av hyllor i köksskåp och lådor, invändig rengöring av vissa vitvaror, avtorkning av rör och väggar och liknande. Vanligtvis kan du även köpa till extra service om du önskar, så som rengöring av kristallkrona och möbelrengöring.

Fönsterputsning
Fönsterputsning ingår vanligtvis inte i någon annan städtjänst, men kan köpas till separat. Många väljer att köpa till fönsterputsning i samband med en storstädning. Dina fönster kommer då bli skinande rena både på insidan och utsidan.

Flyttstädning
Om du köper flyttstädning när du flyttar ur din bostad slipper du själv ta hand om denna noggranna städning. Många tycker det är skönt att spara den tiden och energin, och istället lägga det på själva flytten. När du köper tjänsten lämnar du också över ansvaret till städfirman, och skulle den som flyttar in i bostaden inte vara nöjd med städningen blir det städfirmans ansvar att ta hand om det.

Jämför offerter
Det kan vara en god idé att jämföra offerter från olika städbolag innan du väljer att köpa en städtjänst. Priset skiljer sig ofta, men även vad som ingår i en tjänst kan skilja sig, så läs alltid på ordentligt.